Klantenservice

Om u beter van dienst te zijn heeft Sinus een aantal administratieve taken op deze website geplaatst zodat u deze zelf kunt uitvoeren. De meeste wijzigingen worden direct doorgevoerd. Inloggen is verplicht.


Beschikbare programma's direct downloaden

Op de downloadpagina's heeft u een overzicht van beschikbare downloads voor iedere versie. Op het beveiligde deel heeft u de mogelijkheid deze programma's direct te downloaden. Daarnaast kunt u de cursus downloaden indien u deze reeds had aangeschaft.
Ga naar downloads

 

Persoonlijke gegevens wijzigen

Nadat u heeft ingelogd kunt u uw persoonlijke instellingen wijzigen. Hier kunt u het emailadres wijzigen en de supportverlenging aanpassen.
Ga naar mijn gegevens

Registratie / Serienummer opvragen

Door in te loggen op de website kunt u uw persoonlijke gegevens raadplegen. Bent u uw wachtwoord vergeten of heeft u nog geen wachtwoord voor deze website dan kunt u met uw emailadres en registratienummer inloggen. Als u ook uw registratienummer niet meer weet dan kunt u deze gegevens per email opvragen. U voert uw emailadres in en vervolgens wordt een email met de relevante gegevens toegezonden.
Wachtwoord herstellen

 

Wachtwoorden voor de downloads opvragen

Alle programma's die u kunt downloaden vanaf deze site zijn beschermd met een wachtwoord. Deze wachtwoorden zijn per email op het moment van aanschaf aan u toegezonden. Mocht u deze gegevens niet meer hebben dan kunt u deze opnieuw opvragen.

Wachtwoorden opvragen