Support

Ondersteuning voor uw Sinus pakket inclusief software aanpassingen storingen en tips over het gebruik

 

Laatste versie

Versie
: 6.0
Revisie
: 6015

Downloads

Normaal gesproken hoeft u slechts éénmaal Sinus te installeren. Daarna wordt het programma automatisch aangepast naar de laatste revisie. U kunt de geinstalleerde revisie raadplegen met menukeuze Help/Over Sinus. Op uw persoonlijke pagina vindt u een overzicht van alle beschikbare downloads.

Ga naar downloads »

 

Status van de Sinus server

Euronext aandelen
  24-3-2020 23:20
Euronext opties
  24-3-2020 19:51
Yahoo koersen
  15-3-2019 16:52

Onjuiste koersen

Daar de koersvoorziening van Sinus afhankelijk is van derden kan Sinus geen verantwoordelijkheid dragen voor de juistheid van de koersen. En hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht wordt kan het dus voorkomen dat koersen van een of meerdere fondsen onjuist zijn. Sinus biedt geen gratis ondersteuning om eventuele problemen met uw koersen op te lossen. Dit valt niet onder de onderhoudsservice.

Koersen geheel vervangen

Sinus biedt echter wel de mogelijkheid alle historische koersen te downloaden vanaf de website. U kunt dit doen vanuit Sinus. Hierbij worden uw bestanden vervangen. Klik op 'Instructie koershistorie' voor een nadere uitleg.
Instructie koershistorie

 

Instructie om de download te installeren

Heeft u hulp nodig om een programma op uw computer te installeren? Klik dan op de knop.
Hulp bij installeren »


Veel voorkomende vragen

Voor de meest voorkomende vragen zijn op deze website antwoorden in de vorm van een stapsgewijze instructie te vinden. Soms zijn dit zijn onderdelen uit het cursusboek. Deze 'lessen' zijn eenvoudig en duidelijk. U wordt aan de hand genomen en alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Lees meer »

Het cursusboek downloaden

Er is een cursusboek samengesteld om u, als gebruiker, op weg te helpen en wegwijs te worden in Sinus. Dit uitgebreide cursusboek behandelt alle mogelijkheden van Sinus en is opgebouwd uit meerdere delen. Het eerste deel 'Werken met Sinus' kunt u gratis downloaden.

Werken met Sinus

De cursus ‘Werken met Sinus’ is een cursus voor beginnende Sinus gebruikers. In deze cursus worden de elementaire functies en mogelijkheden van Sinus uitgelegd. De enige voorkennis die u voor deze cursus nodig heeft is het basisgebruik van Windows. Daarbij moet u denken aan het openen en opslaan van een bestand en de mappenstructuur van Windows.

Lees meer »